Dansk
Valuta
06. april 2002 af
SP anonym (Slettet)
Kære Sam Nikolaj.
Hej.
jeg vil have hjælp med den opgave:
a= p.b.0,0025:100+20
Hvor a= kurtage
p= pålydende værdi
b= kurs
Beregn kursen,når kurtagen er 270 kr. og pålydende værdi er 5000.
hjælp!!!!
Der står:
a = (p · b · 0,0025) / 100) + 20
Tak
Hej.
jeg vil have hjælp med den opgave:
a= p.b.0,0025:100+20
Hvor a= kurtage
p= pålydende værdi
b= kurs
Beregn kursen,når kurtagen er 270 kr. og pålydende værdi er 5000.
hjælp!!!!
Der står:
a = (p · b · 0,0025) / 100) + 20
Tak
Svar #1
06. april 2002 af SP anonym (Slettet)
Bruger du følgende formel:
a = ((p · b · 0,0025) / 100) + 20
bliver kursen på 2000
men det lyder lidt vildt efter min mening...
a = ((p · b · 0,0025) / 100) + 20
bliver kursen på 2000
men det lyder lidt vildt efter min mening...
Skriv et svar til: Valuta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
