Matematik
Småopgaver
28. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har lige nogle småopgaver, som jeg gerne vil have lidt hjælp til lige at komme i gang med:
Løs, ved beregning, ligningen: 2*e^2x+7*e^x-4=0
Og
1/x + 1/(x-2) = 0
Og
Ï trekant ABC er vinkel C ret, og BC=5. Bestem AB som funktion af x, når AC = x.
På forhånd tak…
Løs, ved beregning, ligningen: 2*e^2x+7*e^x-4=0
Og
1/x + 1/(x-2) = 0
Og
Ï trekant ABC er vinkel C ret, og BC=5. Bestem AB som funktion af x, når AC = x.
På forhånd tak…
Svar #1
28. november 2003 af krelle (Slettet)
1:
i den første sætter du t=e. og beregner den så som en normal anden gradsligning.
2:
1/x=-1/(x-2)<->
(x-2)x^-1=-1<->
1-2/x=-1<->
x=1
3:
brug pythagoras, og indsæt de forskellige værdier heri!
i den første sætter du t=e. og beregner den så som en normal anden gradsligning.
2:
1/x=-1/(x-2)<->
(x-2)x^-1=-1<->
1-2/x=-1<->
x=1
3:
brug pythagoras, og indsæt de forskellige værdier heri!
Svar #3
28. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Forresten skal det ikke være t=e^x således at jeg får: 2t^2+7t-4?
Skriv et svar til: Småopgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
