Engelsk
Rettelse af kort opg.. MEGET VIGTIGT!
17. januar 2006 af
maximuz (Slettet)
Jeg r politibetjenten som fortæller min oplevelse dagen efter til mine kollegaer..
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
We were all sitting around the table at lunch time, everybody were talking about what the had done the last couple of days. When it came to me I started thinking about the episode yesterday with the little bugger. A woman called the policestation and told us her dog were killed and a lillte boy was holdning it even though the dog was bloody. So Kate and I drove over to see what was going on. The old lady Mrs. Shears was so shocked that she needed to come down, but you know thats a women thing so Kate took care of it while I went after the boy.
I asked him couple of qustions but he seemed very confused and answered uncertainly. Suddenly he rolled onto the lawn and pressed his forehead to the ground and made a groaning noise that made me crazy, he was about 15 years old but was acting like a little brat. I was looking at him for a while when I held his arm and lifted him onto his feet, at that time he yelled at me and hit me. I was surprised, that little piece of shit hit ME, what was he thinking? So therefore i simply arrested the kid and took him down to the police station. After a while I found out that the kid was an autist child and people who are so, respons in a funny, but different kind a way.
Den skal afleveres imorgen så det er MEGET VIGTIGT at få den rettet igennem.. PLEASE..
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
We were all sitting around the table at lunch time, everybody were talking about what the had done the last couple of days. When it came to me I started thinking about the episode yesterday with the little bugger. A woman called the policestation and told us her dog were killed and a lillte boy was holdning it even though the dog was bloody. So Kate and I drove over to see what was going on. The old lady Mrs. Shears was so shocked that she needed to come down, but you know thats a women thing so Kate took care of it while I went after the boy.
I asked him couple of qustions but he seemed very confused and answered uncertainly. Suddenly he rolled onto the lawn and pressed his forehead to the ground and made a groaning noise that made me crazy, he was about 15 years old but was acting like a little brat. I was looking at him for a while when I held his arm and lifted him onto his feet, at that time he yelled at me and hit me. I was surprised, that little piece of shit hit ME, what was he thinking? So therefore i simply arrested the kid and took him down to the police station. After a while I found out that the kid was an autist child and people who are so, respons in a funny, but different kind a way.
Den skal afleveres imorgen så det er MEGET VIGTIGT at få den rettet igennem.. PLEASE..
Svar #1
17. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
We were all sitting around the table at lunch time/, e/(. E)verybody /were/(was) talking about what the(y) had (been) do(i)n/e/(g) the last couple of days.
/When it came to me/I started /thinking/(talking) about /the/(an) episode yesterday with /the/(a) little bugger.
A woman (had) called the police( )station /and told us/(telling) her dog /were/(had been) killed and a lillte boy was holdning /it even though/ the dog (which now had bled to death)/was bloody/.
So Kate and I drove over to see what was going on.
The old lady(,) Mrs. Shears(,) was so shocked that she needed to /come/(be calmed) down, /but you know thats a women thing/ so Kate /took care of it/(began calming her down) while I went /after/(to see to) the boy.
I asked him (a) couple of qustions but he seemed very confused and answered /uncertainly/(ambigiously).
Suddenly he rolled onto the lawn and pressed his forehead to the ground and made a groaning noise(, which)/that/ made me crazy/,/(.)
/h/(H)e was about 15 years old but was acting like a little brat.
I /was/ look/ing/(ed) at him for a while when I held his arm and /lifted/(got) him on/to/ his feet/,/(.)/a/(A)t that time(,) he (started) yell/ed/(ing) at me and hit(ting) me.
I was surprised(.)/t/(T)hat little piece of shit hit ME/,/(. W)/w/hat was he thinking?
So(,) therefore(,) /i/(I) simply arrested the kid and took him down to the police station.
After a while(,) I found out that the kid was an autist(ic) child and /people who are so,/(autistics) respon/s/(d) in a funny, but different kind /a/(of) way.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/When it came to me/I started /thinking/(talking) about /the/(an) episode yesterday with /the/(a) little bugger.
A woman (had) called the police( )station /and told us/(telling) her dog /were/(had been) killed and a lillte boy was holdning /it even though/ the dog (which now had bled to death)/was bloody/.
So Kate and I drove over to see what was going on.
The old lady(,) Mrs. Shears(,) was so shocked that she needed to /come/(be calmed) down, /but you know thats a women thing/ so Kate /took care of it/(began calming her down) while I went /after/(to see to) the boy.
I asked him (a) couple of qustions but he seemed very confused and answered /uncertainly/(ambigiously).
Suddenly he rolled onto the lawn and pressed his forehead to the ground and made a groaning noise(, which)/that/ made me crazy/,/(.)
/h/(H)e was about 15 years old but was acting like a little brat.
I /was/ look/ing/(ed) at him for a while when I held his arm and /lifted/(got) him on/to/ his feet/,/(.)/a/(A)t that time(,) he (started) yell/ed/(ing) at me and hit(ting) me.
I was surprised(.)/t/(T)hat little piece of shit hit ME/,/(. W)/w/hat was he thinking?
So(,) therefore(,) /i/(I) simply arrested the kid and took him down to the police station.
After a while(,) I found out that the kid was an autist(ic) child and /people who are so,/(autistics) respon/s/(d) in a funny, but different kind /a/(of) way.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
17. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
lillte --> little
which now --> which
Mrs. --> Mrs
ambigiously --> ambigously
old but... --> old, but
which now --> which
Mrs. --> Mrs
ambigiously --> ambigously
old but... --> old, but
Svar #3
17. januar 2006 af maximuz (Slettet)
Tusinde Tak... Jeg er overrasket over der findes sådan en side hvor man kan få så meget hjælp.. :) men takker ;)
Skriv et svar til: Rettelse af kort opg.. MEGET VIGTIGT!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
