Matematik

Integralregning

19. januar 2006 af john2005 (Slettet)

(int)(3x+2)*(kvr.)x dx

Hvordan skal jeg lave partiel integration på denne?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2006 af Duffy

Det er ikke nødvendigt at lave partielintegration da

(3*x+2)*sqrt(x) = 3*x^(3/2)+2*x^(1/2)

således at

S((3*x+2)*sqrt(x))dx =

S((3*x^(3/2)+2*x^(1/2))dx =


S((3*x^(3/2))dx +

S(2*x^(1/2))dx =


6/5*x^(5/2)+4/3*x^(3/2) + k


Duffy

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.