Dansk

fremmedord hjælp

21. januar 2006 af Fassos (Slettet)
Hvad betyder :

at ledsage med musik??

gå fremad, blive forfremmer

beværte

forandre

ødelægge

spejde, undersøge

gøre oplyst og veludviklet

sikre mod sygdom

anbringe

gøre reklame for

hjælpe

forsikre

skrive

blande (om metaller)

gøre nyt

underskrive, føre gengæld

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2006 af IMB (Slettet)

Øh mange af de ord er altså ikke fremmedord. Kan du ikke forstå hvad hjælpe betyder??

Svar #2
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

et eller ance til sidst men ved ikke

Svar #3
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

jeg har at ødelægge = sabotere

Spejde, undersøge = spionere

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2006 af IMB (Slettet)

Hvis du har en synonymordbog kan du slå det op. Eller kan du bruge word. Marker ordet i word og tryk F7 og Shift på samme tid.
Husk at indstille ordbogen, så det er dansk.

Svar #5
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

desværre virker ikke

Svar #6
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

der sker intet??

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. januar 2006 af IMB (Slettet)

Så brug den her side:
http://ordnet.dk/ods/search

Det med blåt er synonymerne. Fx ved hjælp: bistaa; understøtte; frelse; redde.

Svar #8
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

der står The spelling and grammer chek is complete??

Svar #9
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

ok mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. januar 2006 af IMB (Slettet)

Det var så lidt, måske kan du hjælpe mig i den der hedder "ligning"?

Svar #11
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

math er ikke lige mit bedste fag

Svar #12
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

akkomapgnere er det at gå fremad, blive forfremmet og variere er det at forandre sig??

Brugbart svar (0)

Svar #13
21. januar 2006 af IMB (Slettet)

Hvis det er det du finder på siden, så ja.

Svar #14
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

Det står der !

Brugbart svar (0)

Svar #15
21. januar 2006 af IMB (Slettet)

Så må det vel være rigtigt?

Svar #16
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

ok

Svar #17
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

jeg ved ikke om det er rigtgt??

Brugbart svar (0)

Svar #18
21. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

#17 Hvorfor er du bare altid så pisse uselvstændig? Du må da kunne tænke lidt for dig selv.

Du skal oversætte nogle ord (nogle er sværere end andre). Du har allerede fået oplyst nogle internetsider, på hvilke du kan finde synonymer/ordforklaringer.

Hvis dette ikke er tilstrækkeligt for dig, så gå ned i en boghandel og køb dig:

* Nudanskordbog
* Fremmedordbog

Hvis du ikke kan finde ud af, hvad et ord som "skrive" betyder - så er det sgu ikke godt........

Prøv selv at give en forklaring på ordene - så kunne det tænkes, at du også kunne lære bare lidt.

Brugbart svar (0)

Svar #19
21. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#8:

Du skal først trykke shift nede (og holde den nede), mens du trykker F7. Men først skal du være sikker på at sproget er sat til dansk (funktioner->Sprog->angiv sprog-> vælg dansk)

Alternativt kan du højreklikke på ordet (sproget skal stadig være sat til dansk først), og finde menupunktet synonymer

Svar #20
21. januar 2006 af Fassos (Slettet)

jaaah jeg har brugt den der!

jeg fik

holde avis eller blad = abonnere
ledsage musik = akkompagnere
gå fremad = avancere
beværte = traktere
styre, lede = administrere
Se = observere
indtage = okkuppere
forandre = variere
Skjule = camouflere
ødlægge = sabotere
spejde, undersøge = spionere

Vil gerne have det rettet, mange tak på forhånd

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

Der er 146 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.