Matematik
Kapitalformlen
21. januar 2006 af
ziggi85 (Slettet)
Hej
Hvordan finder man n i kapitalformlen der hedder K=*(1+r)n
Hvordan finder man n i kapitalformlen der hedder K=*(1+r)n
Svar #3
21. januar 2006 af nikolaj_p (Slettet)
K_n/K_0 = (1+r)^n <=>
ln(K_n/K_0)= n * ln(1+r) <=>
n = ln(K_n/K_0) / ln(1+r)
ln(K_n/K_0)= n * ln(1+r) <=>
n = ln(K_n/K_0) / ln(1+r)
Svar #7
21. januar 2006 af IMB (Slettet)
Først dividerer du med K_0 på begge sider:
K_n/K_0 = (K_0*(1+r)^n)/K_0
Så får du
K_n/K_0=(1+r)^n
Kender du ln eller log?
K_n/K_0 = (K_0*(1+r)^n)/K_0
Så får du
K_n/K_0=(1+r)^n
Kender du ln eller log?
Skriv et svar til: Kapitalformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
