Matematik
tan2x=3,41
22. januar 2006 af
vines (Slettet)
Hvordan løses denne?
tan2x=3,41
man ved jo at tan'= 1 / cos^2x
tan2x=3,41
man ved jo at tan'= 1 / cos^2x
Svar #1
22. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
tan(2x) = 3,41 =>
arctan(tan(2x)) = arctan(3,41) =>
2x = arctan(3,41) =>
x = arctan(3,41)/2
arctan(tan(2x)) = arctan(3,41) =>
2x = arctan(3,41) =>
x = arctan(3,41)/2
Svar #3
22. januar 2006 af Rasmus.p (Slettet)
arctan x= tan^-1 x
altså den omvendte funktion ikke 1/tan ...
Det er den du får ved at trykke 2nd og derefter tan på TI-lommeregnere.
altså den omvendte funktion ikke 1/tan ...
Det er den du får ved at trykke 2nd og derefter tan på TI-lommeregnere.
Skriv et svar til: tan2x=3,41
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
