Matematik
faktoriser?
25. januar 2006 af
hiat (Slettet)
Hvad skal jeg gøre, hvis der står:
Faktoriser følgende ligning:
x^2+9x-5=y
Faktoriser følgende ligning:
x^2+9x-5=y
Svar #1
25. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Du faktoriserer venstresiden ved finde rødderne i andengradsligningen x^2+9x-5=0.
Her udnyttes at andengradspolynomium p(x)=ax^2+bx+c kan faktoriseres som p(x)=(x-r1)*(x-r2), hvor r1 og r2 er rødderne i andengradsligningen p(x)=0.
Her udnyttes at andengradspolynomium p(x)=ax^2+bx+c kan faktoriseres som p(x)=(x-r1)*(x-r2), hvor r1 og r2 er rødderne i andengradsligningen p(x)=0.
Skriv et svar til: faktoriser?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
