Matematik
sansynlighed
29. januar 2006 af
MissiMissy (Slettet)
hejsa er der nogen der er eksperter i sansynlighedsregning??
En stokastisk variabel X har værdierne 0, 1, 2 og 3, og vi får at vide at P(x=1)=P(x=2)=0,25, og at P(x
Her ska der så bestemmes P(x=0) og P(x=3)
er der nogen der sige hvoordan man regner den ud eller gi nogle hints??? tak
En stokastisk variabel X har værdierne 0, 1, 2 og 3, og vi får at vide at P(x=1)=P(x=2)=0,25, og at P(x
Her ska der så bestemmes P(x=0) og P(x=3)
er der nogen der sige hvoordan man regner den ud eller gi nogle hints??? tak
Svar #1
29. januar 2006 af 2835 (Slettet)
p(x = 0 eller 1) = 7/12
P(x=0) = P(x =0 eller 1) - P(x=1)
P(x=3) = 1- P(x=0)+P(x=1)+P(x=2)
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
P(x=0) = P(x =0 eller 1) - P(x=1)
P(x=3) = 1- P(x=0)+P(x=1)+P(x=2)
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
29. januar 2006 af MissiMissy (Slettet)
jamen tak jeg ser lige på det og hvis det er det rigitg så skriver jeg lige tilbage....takker :)
Svar #3
29. januar 2006 af fixer (Slettet)
#1
Der mangler en parantes førend sidste spørgsmål er korrekt besvaret:
P(X=3) = 1-(P(X=1)+P(X=2)+P(X=3))
Der mangler en parantes førend sidste spørgsmål er korrekt besvaret:
P(X=3) = 1-(P(X=1)+P(X=2)+P(X=3))
Skriv et svar til: sansynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
