Matematik
Skæring mellem linje og koordinatsystemets akser
30. januar 2006 af
PreXus (Slettet)
Hej !
Sidder lige med en opgave som jeg bliver nød til at have lidt hjælp med at komme i gang med.
I et koordinatsystem er en linje l givet ved ligningen
y = -a(x-3)+5 , 0
Bestem for a = 2 koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne ,eææe, l og koordinatsystemets akser.
Nogen som lige kan hjælpe mig i gang?
Sidder lige med en opgave som jeg bliver nød til at have lidt hjælp med at komme i gang med.
I et koordinatsystem er en linje l givet ved ligningen
y = -a(x-3)+5 , 0
Bestem for a = 2 koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne ,eææe, l og koordinatsystemets akser.
Nogen som lige kan hjælpe mig i gang?
Svar #1
30. januar 2006 af PreXus (Slettet)
Bestem for a = 2 koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem, l og koordinatsystemets akser
Skulle der stå i stedet =)
Skulle der stå i stedet =)
Skriv et svar til: Skæring mellem linje og koordinatsystemets akser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
