Matematik
Mat hjælp haster!
02. februar 2006 af
joakimj (Slettet)
Hej jeg ville lige spørge om der var nogle der ville være søde at hjælpe mig med følgende opgave:
I planen er givet to vektorer a og b, hvor længden af vektorerne er |a|=5 , |b|=3 og vi ved at vinklen mellem vektorerne(a,b)=60 grader.
Vi skal bestemme skalarproduktet a*b samt gradtallet for vinklen mellem denne vektor og vektor a.
Tak på forhånd
I planen er givet to vektorer a og b, hvor længden af vektorerne er |a|=5 , |b|=3 og vi ved at vinklen mellem vektorerne(a,b)=60 grader.
Vi skal bestemme skalarproduktet a*b samt gradtallet for vinklen mellem denne vektor og vektor a.
Tak på forhånd
Svar #1
02. februar 2006 af 2835 (Slettet)
skalarprodukt = cosv*|a|*|b|
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
02. februar 2006 af joakimj (Slettet)
Hej 2835 som besvarede mig, tak fordi du prøvede at hjælpe mig, men jeg ved ikke hvilken opgave nummer det er i bogen det eneste jeg ved er at den hedder opgave 3 og som jeg har fået på et kopiark
Tak på forhånd
Tak på forhånd
Skriv et svar til: Mat hjælp haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
