Matematik
parameter
04. februar 2006 af
timothy (Slettet)
En linje l er givet ved parameterfremstlling (x,y)=(-2,1)+t(2,6). Bestem en ligning for l
Jeg var desværre syg da læren gennemgik parameter og jeg forstår ikke helt det der står i bogen, så håber at der lige er
en, der har lyst til at hjælpe
Jeg var desværre syg da læren gennemgik parameter og jeg forstår ikke helt det der står i bogen, så håber at der lige er
en, der har lyst til at hjælpe
Svar #1
04. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Udregn for eksempel (x,y) for to forskellige værdier af t, så har du to punkter på linjen. Herfra burde resten være en smal sag.
Svar #2
04. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Hældningen fås fra retningsvektoren. For t=1 er x=0. Så skæringen med y-aksen findes ved at udregne y-koordinaten for t=1.
Skriv et svar til: parameter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
