Matematik
opgave:sin &cos..
05. februar 2006 af
mariaklara (Slettet)
jeg skal beregne arealet af en firkant ABCD:
jeg har diagonalen DB=27
AD=15
AB=23
A=90 grader
D=80 grader
B=70 grader
C=120 grader
trekant ABD:
A= 90 grader
B= 33,113 grader
D= 56,88 grader
så skal jeg finde arealet af hele firkanten ..
trekant ABD= 1/2 * 27,459 * 15= 205,9425
så skal jeg finde arealet DBC men det ved jeg ikke helt hvordan jeg skal gøre
skal jeg bruge denne formel : 1/2 bc*sinA
jeg har diagonalen DB=27
AD=15
AB=23
A=90 grader
D=80 grader
B=70 grader
C=120 grader
trekant ABD:
A= 90 grader
B= 33,113 grader
D= 56,88 grader
så skal jeg finde arealet af hele firkanten ..
trekant ABD= 1/2 * 27,459 * 15= 205,9425
så skal jeg finde arealet DBC men det ved jeg ikke helt hvordan jeg skal gøre
skal jeg bruge denne formel : 1/2 bc*sinA
Skriv et svar til: opgave:sin &cos..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
