Matematik
Mat hjælp
07. februar 2006 af
Ida1234 (Slettet)
Angiv den fuldstændige løsning til differential ligningen y' = -y^2
Min lærer sagde noget om man skulle bruge seperation af de variable hvor g(y)=-y^2 og h(x) = 1.. Men så kommer jeg frem til integralet af 1/-y^2 = integralet af 1 og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skal integrerer udtrykket på venstre side af lighedstegnet.. Håber der er nogen der kan hjælpe..
Min lærer sagde noget om man skulle bruge seperation af de variable hvor g(y)=-y^2 og h(x) = 1.. Men så kommer jeg frem til integralet af 1/-y^2 = integralet af 1 og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skal integrerer udtrykket på venstre side af lighedstegnet.. Håber der er nogen der kan hjælpe..
Svar #1
07. februar 2006 af frodo (Slettet)
1/(-y^2)=-1/y^2=-y^(-2)
prøv om det ikke bringer dig videre
prøv om det ikke bringer dig videre
Svar #2
07. februar 2006 af Ida1234 (Slettet)
Så langt var jeg egentlig også kommet også kom jeg frem til at y=(1/(x+k)) kan det være rigtigt?
Svar #4
07. februar 2006 af Ida1234 (Slettet)
Okay så staser jeg på det er rigtigt.. Tak for hjælpen..
Skriv et svar til: Mat hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
