Matematik
binomialfordeling
21. februar 2006 af
Anna18 (Slettet)
Opstil på grafregneren en tabel over binomialsandsynlighederne med parametre n=6 og p=0.2 (som Y1) og binomialsandsynlighederne med parametre n=6 og p=0.8 (som Y2).
Sammenlign tallene i de to tabeller, og forklar sammenhængen.
Hvordan kan man forklare sammenhængen?
Jeg har lavet tabellerne og har også tegnet graferne. De er omvendt symmetriske (eller hvad man kan kalde det).
Jeg ved godt det er noget med sandsynligheden for suvves (p), men hvordan kan man forklare det på en god måde?
Mvh. Anna
Sammenlign tallene i de to tabeller, og forklar sammenhængen.
Hvordan kan man forklare sammenhængen?
Jeg har lavet tabellerne og har også tegnet graferne. De er omvendt symmetriske (eller hvad man kan kalde det).
Jeg ved godt det er noget med sandsynligheden for suvves (p), men hvordan kan man forklare det på en god måde?
Mvh. Anna
Skriv et svar til: binomialfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
