Matematik
funktionsanalyse
22. februar 2006 af
henry1986 (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med en funktions analyse af denne funktion (dvs. dm, nulpunkter, monotoni).
(X-3)sqrt(x)=X^1.5-3x^0,5
sqrt= kvadratrod
(X-3)sqrt(x)=X^1.5-3x^0,5
sqrt= kvadratrod
Svar #3
23. februar 2006 af henry1986 (Slettet)
x-3 (kvadratrod af x)= x^1,5 - 3x^0,5
håber dette kan hjælpe... har ikke lavet en dyt, da sygdom blir ved med at ramme mig ligger med 40 i feber..
håber dette kan hjælpe... har ikke lavet en dyt, da sygdom blir ved med at ramme mig ligger med 40 i feber..
Svar #4
23. februar 2006 af allan_sim
#3.
Og hvad er det så, du vil have hjælp til? Hvad har du svært ved at forstå? Tanken er jo i sagens natur ikke, at vi skal lave opgaven for dig....
Og hvad er det så, du vil have hjælp til? Hvad har du svært ved at forstå? Tanken er jo i sagens natur ikke, at vi skal lave opgaven for dig....
Svar #5
24. februar 2006 af henry1986 (Slettet)
nej, men er der så nogen der kan fortælle mig om den ene side af = er f(x) og den anden side g(x)
kan ikke rigtig se hvordan man laver denne form for funktion.
kan ikke rigtig se hvordan man laver denne form for funktion.
Skriv et svar til: funktionsanalyse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
