Matematik
Fibonnaci
11. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
HJÆLP!!!
Jeg skal bevise følgende formel:
Håber nogen kan hjælpe... Jeg har prøvet så godt jeg kunne med hævet og sænket skrift håber i kan forstå hvad jeg mener
F F - F ^2 = F * F
n* (n+1) n n n-1
PÅ forhånd tak..
Jeg skal bevise følgende formel:
Håber nogen kan hjælpe... Jeg har prøvet så godt jeg kunne med hævet og sænket skrift håber i kan forstå hvad jeg mener
F F - F ^2 = F * F
n* (n+1) n n n-1
PÅ forhånd tak..
Svar #2
11. december 2003 af RE (Slettet)
prøv at sætte F(n) uden for en parentes, og divider derefter med F(n). Heraf får du F(n)+F(n-1)=F(n+1), hvilket jo er definitionen
Skriv et svar til: Fibonnaci
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
