Matematik

nm

26. februar 2006 af evill (Slettet)
hej, nogen der ved hvor mange nm der går på 1 cm ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2006 af Græskar (Slettet)

En nm = 10^-9 m

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2006 af 2835 (Slettet)

1nm = 10^-9 m
1m = 100cm

Dvs.

1nm = 10^-9 * 100cm =10^-7 cm

::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk

Svar #3
26. februar 2006 af evill (Slettet)

det vil altså sige at 1 nm = 0,000010 cm ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2006 af 2835 (Slettet)

1nm = 0,0000001

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2006 af 2835 (Slettet)

1nm = 0,0000001 cm



Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

Nej dvs

1nm=0,00000010cm

Venlige hilsner

Svar #7
26. februar 2006 af evill (Slettet)

okaay tak

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. februar 2006 af girl123 (Slettet)

nej det vil sige 0,000000001 cm

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

#8 hvordan kan du få 1nm til at blive 0,000000001 cm?

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. februar 2006 af girl123 (Slettet)

1 nm=10^-9

Brugbart svar (0)

Svar #11
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

1nm=10^-9 m ja.. men cm og m er ikke det samme

Brugbart svar (0)

Svar #12
26. februar 2006 af girl123 (Slettet)

men han spørger om hvor mange nm der går på 1 cm

Brugbart svar (0)

Svar #13
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

ja præcis.. der går 10^-7 nm på 1 cm

eller 0,0000001 cm. Prøv at tjekke efter på din lommeregner (eller på google).

venlige hilsner

Brugbart svar (0)

Svar #14
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

ej, der vrøvlede jeg vidst..

1nm=10^-7cm

eller

1nm=0,0000001cm

Venlige hilsner

Svar #15
28. februar 2006 af evill (Slettet)

okay..
så når jeg har 20 cm, giver det altså 20 * 10^-7 = 2* 10^-6.. eller hvad?

Svar #16
28. februar 2006 af evill (Slettet)

ingen der ved det?

Brugbart svar (0)

Svar #17
28. februar 2006 af iinnaj (Slettet)

ja det er rigtigt:)

Skriv et svar til: nm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.