Matematik
ekspotentielfunktion
27. februar 2006 af
Stinnie (Slettet)
Halløjsa
Har lidt problemer med følgende opgave så ville høre om der er nogen der vil hjælpe.
Opgaven lyder som følgende:
en olies viskositet v, afhænger af oliens temperatur t. Sammenhængen mellem v og t er:
olie P : v=104,8*0,97^t
Olie Q : v=105,05*0,98^t
der er for hver olie opgivet 2 punkter:
Olie P: (40,32) og (100;5,4)
Olie Q: (40,78) og (100;9,4)
- Bestem for olien P den procentvise ændring i viskositeten, når temperaturen stiger med 20 grader.
- Bestem den temperatur, ved hvilken olien P og olien Q har samme viskositet.
Hvordan løses de?
Har lidt problemer med følgende opgave så ville høre om der er nogen der vil hjælpe.
Opgaven lyder som følgende:
en olies viskositet v, afhænger af oliens temperatur t. Sammenhængen mellem v og t er:
olie P : v=104,8*0,97^t
Olie Q : v=105,05*0,98^t
der er for hver olie opgivet 2 punkter:
Olie P: (40,32) og (100;5,4)
Olie Q: (40,78) og (100;9,4)
- Bestem for olien P den procentvise ændring i viskositeten, når temperaturen stiger med 20 grader.
- Bestem den temperatur, ved hvilken olien P og olien Q har samme viskositet.
Hvordan løses de?
Svar #2
27. februar 2006 af Stinnie (Slettet)
er der ikke en venlig sjæl derude der vil hjælpe mig? jeg mangler kun denne opgave.
Skriv et svar til: ekspotentielfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
