Matematik
HJÆLP ! - TIL I MORGEN!
28. februar 2006 af
TKN (Slettet)
Hey,
Jeg har særiøst brug for hjælp!
#1
f(x)=(sin(kvadratrod x))/(kvadratrod x)
Den skal integreres.
Indtil videre har vi fundet:
du/dx = 0,5(kvadratrod x)^-1
#2
Integralet af:
(-20/x)^2
23,24e^(-0,15x)
Dertil også:
(23,24e^(-0,15x))^2
#3
Vi er lidt i tvivl om, hvorledes følgende ventorfunktion skal differentieres:
X(t)= (e^(0,5t)*cos(5t))
Er det:
X'(t)= e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
Eller
X'(t)= 0,5*e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
#4
Hvordan finder man det punkt, hvor to vektorfunktioner er tættest hinanden.
Jeg har fået opgivet begge vektorfunktioner.
Håber på noget hjælp! Bare til nogen af opgaverne, hvis det skulle være :D
På forhånd mange tak :D
Jeg har særiøst brug for hjælp!
#1
f(x)=(sin(kvadratrod x))/(kvadratrod x)
Den skal integreres.
Indtil videre har vi fundet:
du/dx = 0,5(kvadratrod x)^-1
#2
Integralet af:
(-20/x)^2
23,24e^(-0,15x)
Dertil også:
(23,24e^(-0,15x))^2
#3
Vi er lidt i tvivl om, hvorledes følgende ventorfunktion skal differentieres:
X(t)= (e^(0,5t)*cos(5t))
Er det:
X'(t)= e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
Eller
X'(t)= 0,5*e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
#4
Hvordan finder man det punkt, hvor to vektorfunktioner er tættest hinanden.
Jeg har fået opgivet begge vektorfunktioner.
Håber på noget hjælp! Bare til nogen af opgaverne, hvis det skulle være :D
På forhånd mange tak :D
Svar #1
28. februar 2006 af TKN (Slettet)
Har knækket den først! Wauw!
Sikke noget psyko Schiesse!
#1
dx=(1/0,5(kvadratrod x)^-1)du
dx=(2/(kvadratrod x)^-1)du
S (sin(kvadratrod x)*(kvadratrod x)^-1)*(2/(kvadratrod x)^-1)
S (sin(u)*2)
=> -2*cos(kvadratrod x)
Håber må i det mindste at få lidt hjælp til de næste opgaver :D
Sikke noget psyko Schiesse!
#1
dx=(1/0,5(kvadratrod x)^-1)du
dx=(2/(kvadratrod x)^-1)du
S (sin(kvadratrod x)*(kvadratrod x)^-1)*(2/(kvadratrod x)^-1)
S (sin(u)*2)
=> -2*cos(kvadratrod x)
Håber må i det mindste at få lidt hjælp til de næste opgaver :D
Skriv et svar til: HJÆLP ! - TIL I MORGEN!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
