Engelsk
En sætning
16. marts 2006 af
KaiserA (Slettet)
Er denne sætning korrekt? The sociologist ends up saying that a society like that are not having much to offer for those who actually wants to live.
Svar #1
16. marts 2006 af Fingersen (Slettet)
Her er lidt:
The sociologist ends up saying that a society like that /are/(does) not hav/ing/(e) much to offer for those who actually want/s/ to live.
Ville dog være lettere at rette, hvis du skrev hvad du mener med sætningen på dansk.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
The sociologist ends up saying that a society like that /are/(does) not hav/ing/(e) much to offer for those who actually want/s/ to live.
Ville dog være lettere at rette, hvis du skrev hvad du mener med sætningen på dansk.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: En sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
