Matematik
Projektering mm.
21. marts 2006 af
Zenk (Slettet)
hvordan griber man denne slags opgave an?
Bestem koordinatsættet til projektionen af punktet p (6,0) på linien y = 2/3x
jeg ved ikke hvordan jeg skal lave en kongruent trekant til den trekant jeg kan danne mellem punkterne (6,0) og (0,0) og projektions punktet.. :(
Bestem koordinatsættet til projektionen af punktet p (6,0) på linien y = 2/3x
jeg ved ikke hvordan jeg skal lave en kongruent trekant til den trekant jeg kan danne mellem punkterne (6,0) og (0,0) og projektions punktet.. :(
Svar #1
21. marts 2006 af Zenk (Slettet)
Jeg vil gerne have hjælp til at løse den uden brug af vektore og den med at a1 * a2 for de to liniers ligning er = -1
Skriv et svar til: Projektering mm.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
