Matematik
Asymptote
23. marts 2006 af
shayla86 (Slettet)
en funktion f er givet ved f(x)=(3x^2 - 4x) / (x^2+1)
bestem en ligning for en asymptote..
Kan det godt passe at den hedder y=3
Synes det er et mærkeligt resultat nemlig..
bestem en ligning for en asymptote..
Kan det godt passe at den hedder y=3
Synes det er et mærkeligt resultat nemlig..
Svar #1
23. marts 2006 af ibibib (Slettet)
Ja, det er rigtigt. Når graden af tælleren = graden af nævneren er der en vandret asymptote. Ligningen bestemmes ved at dividere koefficienterne (3 og 1) med hinanden.
Skriv et svar til: Asymptote
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
