Matematik
Stamfunktion
26. marts 2006 af
KR. (Slettet)
Hey dér! Kan jeg få et hint til hvordan flg løses:
f(x)= 6x²+2x..Jeg skal så bestemme en stamfunktion til f, som opfylder F(-1)=4. Hvordan gør jeg det???
f(x)= 6x²+2x..Jeg skal så bestemme en stamfunktion til f, som opfylder F(-1)=4. Hvordan gør jeg det???
Svar #1
26. marts 2006 af Waterhouse (Slettet)
En stamfunktion til f vil være:
F(x) = 2x^3 + x^2 + k
Benyt herefter, at F(-1)=4 til at bestemme k.
F(x) = 2x^3 + x^2 + k
Benyt herefter, at F(-1)=4 til at bestemme k.
Svar #2
26. marts 2006 af fixer (Slettet)
#1
Din F(x) er retteligt mængden af samtlige stamfunktioner til f :-)
Din F(x) er retteligt mængden af samtlige stamfunktioner til f :-)
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
