Matematik

integraleregning

29. marts 2006 af ET (Slettet)
Hej alle,

Er det muligt at bestemme det ubestemte integral

S(x²·e^(x³+1))dx

uden brug af partial integration ???

håber på hurtig hjælp.

MVH
ET

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Ja, du skal bruge reglen om at integrere sammensatte funktioner (substitution)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Hvis du differentierer e^(x^3+1) så får du jo 3x^2*e^(x^3+1). Derfor er stamfkt. til det du skriver :
(1/3)*e^(x^3+1)+K

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Hvordan skriver du forresten det der "x-i-anden" på den "rigtige" måde??

Svar #4
29. marts 2006 af ET (Slettet)

²=alt+253
¹=alt+251
³=alt+252

hold alt i bund, mens du trykker tallene i den rigtige rækkefølge

Svar #5
29. marts 2006 af ET (Slettet)

og tak for resten!

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Har først lige set svaret. Selv tak

Skriv et svar til: integraleregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.