Matematik

math!

17. april 2006 af IIII (Slettet)
En der kan hjælpe med dette svarark??

http://peecee.dk/index.php?id=35922&noresize=yes

opgave 1,4

http://peecee.dk/index.php?id=35923&noresize=yes

Svar #1
17. april 2006 af IIII (Slettet)

en der kunne hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2006 af wuk (Slettet)

I felt E5 indsætter du beløbet som han får i bonus.

AMB (felt E7) beregner du som 8% af SI, dvs. 8% af 10.245 kr.

SK (felt E13) beregner du som 40% af SKI, dvs. 40% af 3.259,62 kr

ATP (felt E14) beregnes som "antal måneder" x 32,50 kr.

Felt E15 beregnes som IND-(SK+ATP) som det i øvrigt også fremgår af svararket..

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2006 af wuk (Slettet)

Bonus pr. måned har du i øvrigt bestemt i opg. 1.2.

Bonus = (5% af 2.000) * 17 dage

Svar #4
17. april 2006 af IIII (Slettet)

skal jeg gange hvad skal jeg gøre ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2006 af wuk (Slettet)

Hov det jeg sagde om ATP var forkert (felt E14) - jeg læste lige forkert. Beløbet på 32,40kr er et fast månedligt beløb, som du kun betaler én gang pr. måned (i hvert fald som det fremgår af svararket)

Svar #6
17. april 2006 af IIII (Slettet)

dvs bonus = 1700 det skal jeg indsætte i E 5?

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. april 2006 af wuk (Slettet)

Jep

Svar #8
17. april 2006 af IIII (Slettet)

hr lige skrevet til dig over kontankt Wuk

Svar #9
17. april 2006 af IIII (Slettet)

10.245 / 8 = 1.280625 i E 7




Svar #10
17. april 2006 af IIII (Slettet)

eller er det 0,08 * 10 245 = 819,6

Svar #11
17. april 2006 af IIII (Slettet)

i e 13


3 259,62 * 0,40 = 1 303,848

Svar #12
17. april 2006 af IIII (Slettet)

er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. april 2006 af wuk (Slettet)

Ved procentregning finder du 1% af beløbet ved at dele det med 100%. Herefter ganger du med procentsatsen.

Dvs.

(beløb * procentandel / 100)

for felt E7:

(10.245 * 8 / 100) = 819,6

Så ja det er rigtigt i #10. Brug samme fremgangsmåde i de øvrige felter.

Svar #14
17. april 2006 af IIII (Slettet)

hvad skal jeg skrive i forklaring?

Svar #15
17. april 2006 af IIII (Slettet)

dvs. som jeg har forstået det

(3 259,62 * 40) / 100 = 1 303,848

(10.245 * 8 / 100) = 819,6


Svar #16
17. april 2006 af IIII (Slettet)

E14 ??? og E15 ?? hvad gør jeg der ?

Brugbart svar (0)

Svar #17
17. april 2006 af wuk (Slettet)

E14: se #5

E15: se #2

Brugbart svar (0)

Svar #18
17. april 2006 af wuk (Slettet)

#14: øhh hvad er der at skrive af forklaring? procentregning udføres pr definition på den måde - der er ikke så meget at forklare?

#15: ja det er rigtigt

Svar #19
17. april 2006 af IIII (Slettet)

skal jeg bare skrive hvordan jeg har regnet det ud?

Svar #20
17. april 2006 af IIII (Slettet)

E 14 og E15 forstår jeg ikke

Forrige 1 2 Næste

Der er 40 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.