Kemi

Forholdsberegning

10. maj 2021 af matHTX2021 - Niveau: A-niveau

Se vedhæftning. 

Jeg brugte idealgasligningen, og forhold P/T=P/T  <=> P/T * T

Hvad gør jeg forkert?


Svar #1
10. maj 2021 af matHTX2021

vehdæft


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2021 af OliverHviid

Man har V1/T1= V2/T2 ⇔ V2= (V1/T1)*T2 Vi indsætter V1= 128 mL, T1= 293,15 K, T2= 313,15 K og får:

V2= (128 mL/ 293,15 K) * 313,15 K= 136,73 mL ≈ 137 mL


Skriv et svar til: Forholdsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.