Engelsk
Ordstilling Sætninger
26. april 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej,
Disse sætninger handler om at få den rigtige ordstilling og selvfølgelig om art lyde som engelsk :D
Opgave a:
1) Hver sommer rejser de til Spanien
- They thavel to Spain every summer.
2) Hvis du vil til Rom, skal du bestille billet.
If you want to go to Rom, you have to book a ticket.
3) Da vi var kommet hjem, fik vi en solid middag.
When we came home, we got a substantial dinner.
4) Næste år vil vi ikke rejse til udlandet.
Next year we would not go abroad outside the country.
5) Hvis han ikke hjælper mig, vil jeg ikke hjælpe ham.
If he not helps me, I dont wanna help him.
6) Tre gange om ugen arbejder han i et supermarked.
He works in a supermarket tree time a week.
På forhånd tak
Bjarke
Disse sætninger handler om at få den rigtige ordstilling og selvfølgelig om art lyde som engelsk :D
Opgave a:
1) Hver sommer rejser de til Spanien
- They thavel to Spain every summer.
2) Hvis du vil til Rom, skal du bestille billet.
If you want to go to Rom, you have to book a ticket.
3) Da vi var kommet hjem, fik vi en solid middag.
When we came home, we got a substantial dinner.
4) Næste år vil vi ikke rejse til udlandet.
Next year we would not go abroad outside the country.
5) Hvis han ikke hjælper mig, vil jeg ikke hjælpe ham.
If he not helps me, I dont wanna help him.
6) Tre gange om ugen arbejder han i et supermarked.
He works in a supermarket tree time a week.
På forhånd tak
Bjarke
Svar #1
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)
Skriver mine forslag nedenunder
1) Hver sommer rejser de til Spanien
- They thavel to Spain every summer.
Every summer, they travel to Spain
2) Hvis du vil til Rom, skal du bestille billet.
If you want to go to Rom, you have to book a ticket.
Rome, hedder det.. :)
3) Da vi var kommet hjem, fik vi en solid middag.
When we came home, we got a substantial dinner.
4) Næste år vil vi ikke rejse til udlandet.
Next year we would not go abroad outside the country.
5) Hvis han ikke hjælper mig, vil jeg ikke hjælpe ham.
If he not helps me, I dont wanna help him.
Engelsklærere er normal ikke såå glade for at man sammentrækker ord... så ville hellere skrive do not, og want to..
6) Tre gange om ugen arbejder han i et supermarked.
He works in a supermarket tree time a week.
times
Håber det kan bruges
1) Hver sommer rejser de til Spanien
- They thavel to Spain every summer.
Every summer, they travel to Spain
2) Hvis du vil til Rom, skal du bestille billet.
If you want to go to Rom, you have to book a ticket.
Rome, hedder det.. :)
3) Da vi var kommet hjem, fik vi en solid middag.
When we came home, we got a substantial dinner.
4) Næste år vil vi ikke rejse til udlandet.
Next year we would not go abroad outside the country.
5) Hvis han ikke hjælper mig, vil jeg ikke hjælpe ham.
If he not helps me, I dont wanna help him.
Engelsklærere er normal ikke såå glade for at man sammentrækker ord... så ville hellere skrive do not, og want to..
6) Tre gange om ugen arbejder han i et supermarked.
He works in a supermarket tree time a week.
times
Håber det kan bruges
Svar #2
26. april 2006 af Bjarkee (Slettet)
Selvfølgelig kanjeg briuge det, jeg ser lige på det senere, og skriver selvfølgelig hvis der er noget jeg ikke kan forstå :D
Svar #3
26. april 2006 af Katrine (Slettet)
4) Abroad betyder outside the country. Der er således ikke nogen grund til at have begge udtryk med, det er blot dobbelt konfekt ;)
Next year we will not go abroad.
5) If he does not help me I do not want to help him.
6)Three = 3 Tree = træ
Next year we will not go abroad.
5) If he does not help me I do not want to help him.
6)Three = 3 Tree = træ
Skriv et svar til: Ordstilling Sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
