Matematik
reducér
27. april 2006 af
stumpL (Slettet)
reducér
((a^-1)^2(b^2-1))/(b+1)a <=>
((1/a^1)^2(b^2-1))/(b+1)a <=>
hvordan kommer jeg videre...??
((a^-1)^2(b^2-1))/(b+1)a <=>
((1/a^1)^2(b^2-1))/(b+1)a <=>
hvordan kommer jeg videre...??
Svar #1
27. april 2006 af CziX (Slettet)
((a^-1)^2(b^2-1))/(b+1)a
Start med at bruge dine regler omkring potenser.
Bl.a. (a^-1)^2 = a^-2
Start med at bruge dine regler omkring potenser.
Bl.a. (a^-1)^2 = a^-2
Svar #2
27. april 2006 af stumpL (Slettet)
ja så står der
(a^-2(b^2-1))/(b+1)a =
((1/a^2)(b^2-1))/(b+1)a =
hvad så nu??
(a^-2(b^2-1))/(b+1)a =
((1/a^2)(b^2-1))/(b+1)a =
hvad så nu??
Svar #3
27. april 2006 af andoando (Slettet)
(b+1)(b-1) = b^2 -b + b -1^2 = (b^2-1)
Det sidste er det du har.. prøv at gå baglens og se om du så ikke kan forkorte.
Det sidste er det du har.. prøv at gå baglens og se om du så ikke kan forkorte.
Skriv et svar til: reducér
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
