Matematik

Trekantstilfælde

27. april 2006 af Bjarkee (Slettet)
Hej,
Jeg skal beregne vinklen A, B og C.

Jeg har siderne

a = 17

b = 21

c = 25

Hvad skal jeg gøre for at beregne vinklerne a, b og c?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2006 af dnadan (Slettet)

brug cosinus relationerne til at beregne vinklerne....

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2006 af Jakobmp (Slettet)

Cosinusrelationerne.

Svar #3
27. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

Okai

Skriv et svar til: Trekantstilfælde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.