Tysk
Oversættelse...
03. maj 2006 af
Futze1 (Slettet)
Hey..
Er Der nogle der kunne rette denne oversættelse for gramma-fejl.
(Oversættelsen skal ikke være ordret, bare indholdet er det samme)
DANSK TEKST:
Medierne har en stor indflydelse på samfundet og på hvad der bliver opfattet som værende det perfekte. I reklamer ses altid unge, tynde og veltrænede mennesker. Vi bliver konstant bombarderet med diverse skønhedsprodukter, og vi falder i med begge ben, i håbet om at vi bliver smukkere. Især unge går meget op i deres udseende og bruger mange penge på både tøj og make up.
Hvis man ikke følger moden bliver man ikke så let optaget i fællesskabet. Det er medierne der styrer moden og derfor også dem der bestemmer hvad det ideelle er.
OVERSÆTTELSE:
Die Medien und die Werbungen spielen eine große Rolle in die Gesellschaft, und für unsere Auffassung von einem schönen Menschen. Die Werbungen zeigen immer jungen, schlanken und trainierten Menschen. Wir werden konstant mit verschiedenen Schönheitserzeugnisse überdecken, wie kaufen die und hofft, dass wir dann schöner werden. Besonders die Jugendlichen spendiert viel Geld an Kleider und Make-up.
Wenn man nicht die Mode folgen will, dann wird man nicht von der Gesellschaft akzeptiert. Die Medien kontrolliert die Mode, und deshalb kann man ja auch sagen, dass die Medien das ideal für ein Schönen Mensch bestimmen.
PÅ FORHÅND TAK...
Er Der nogle der kunne rette denne oversættelse for gramma-fejl.
(Oversættelsen skal ikke være ordret, bare indholdet er det samme)
DANSK TEKST:
Medierne har en stor indflydelse på samfundet og på hvad der bliver opfattet som værende det perfekte. I reklamer ses altid unge, tynde og veltrænede mennesker. Vi bliver konstant bombarderet med diverse skønhedsprodukter, og vi falder i med begge ben, i håbet om at vi bliver smukkere. Især unge går meget op i deres udseende og bruger mange penge på både tøj og make up.
Hvis man ikke følger moden bliver man ikke så let optaget i fællesskabet. Det er medierne der styrer moden og derfor også dem der bestemmer hvad det ideelle er.
OVERSÆTTELSE:
Die Medien und die Werbungen spielen eine große Rolle in die Gesellschaft, und für unsere Auffassung von einem schönen Menschen. Die Werbungen zeigen immer jungen, schlanken und trainierten Menschen. Wir werden konstant mit verschiedenen Schönheitserzeugnisse überdecken, wie kaufen die und hofft, dass wir dann schöner werden. Besonders die Jugendlichen spendiert viel Geld an Kleider und Make-up.
Wenn man nicht die Mode folgen will, dann wird man nicht von der Gesellschaft akzeptiert. Die Medien kontrolliert die Mode, und deshalb kann man ja auch sagen, dass die Medien das ideal für ein Schönen Mensch bestimmen.
PÅ FORHÅND TAK...
Svar #1
04. maj 2006 af Fingersen (Slettet)
Die Medien und die Werbung/en/ spielen eine große Rolle in d/i/e(r) Gesellschaft/,/ und für unsere Auffassung von einem schönen Menschen.
/Die Werbungen/(Sie) zeigen immer junge/n/, schlanke/n/ und trainierte/n/ Menschen.
Wir werden konstant mit verschiedenen Schönheitserzeugnisse(n) über/decken/(häuft)/, wie/(und wir) kaufen /d/(s)ie /und hofft/(in der Hoffnung), dass wir /dann/ schöner werden.
Besonders die Jugendlichen spendier/t/(en) viel Geld /an/(auf) Kleid/er/(ung) und Make-up.
Wenn man nicht d/i/e(r) Mode folg/en/(t) /will/, /dann/ wird man nicht von der Gesellschaft akzeptiert.
Die Medien kontrollier/t/(en) die Mode, und deshalb kann man ja auch sagen, dass die Medien das /i/(I)deal /für/ ein(es) /S/(s)chönen(en) Mensch(en) bestimmen.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/Die Werbungen/(Sie) zeigen immer junge/n/, schlanke/n/ und trainierte/n/ Menschen.
Wir werden konstant mit verschiedenen Schönheitserzeugnisse(n) über/decken/(häuft)/, wie/(und wir) kaufen /d/(s)ie /und hofft/(in der Hoffnung), dass wir /dann/ schöner werden.
Besonders die Jugendlichen spendier/t/(en) viel Geld /an/(auf) Kleid/er/(ung) und Make-up.
Wenn man nicht d/i/e(r) Mode folg/en/(t) /will/, /dann/ wird man nicht von der Gesellschaft akzeptiert.
Die Medien kontrollier/t/(en) die Mode, und deshalb kann man ja auch sagen, dass die Medien das /i/(I)deal /für/ ein(es) /S/(s)chönen(en) Mensch(en) bestimmen.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Oversættelse...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
