Matematik

Sandsynlighedsregning

04. maj 2006 af Krælle (Slettet)
Hej.. har problemer med følgende opgave:

Bestem antallet for følgende pokerhændelse:

Straight Flush (5 kort i rækkefølge - i samme farve)


NB: man har 5 kort på hånden i poker

På forhånd tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Hvis man ikke accepterer fx. K D Es 2 3 som en Straight Flush er der 9 muligheder i hver farve.


Svar #2
04. maj 2006 af Krælle (Slettet)

Man accepterer alle kort.. hvad hedder det du har brugt??

Svar #3
04. maj 2006 af Krælle (Slettet)

altså.. i matematikbogen..

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2006 af Peden (Slettet)

Hvis man accepterer at rækkefølgen "går i ring" så er der selvfølgelig 13 muligheder for hver farve. (Det gælder dog ikke i spillet)

Resultat bliver så ( 4*P(straight flush) ) / 52*51*50*49*48

Svar #5
04. maj 2006 af Krælle (Slettet)

Okay.. P(straigt Flush)

Beregnes det således?:

K(52,5) = 2598960

40/2598960 = 0,000015

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Hvorfor 40?
Det må være
4·9 = 36
eller
4·13= 52

Svar #7
04. maj 2006 af Krælle (Slettet)

Kan godt se din point i 4 * 9.. det var også det jeg umiddelbart mente først.. men tror es kan gælde for både en en'er og et es, da er et spil..

Mange tak for jeres tid..

Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.