Fysik

Hjælp

27. april kl. 15:23 af Lalode - Niveau: A-niveau

Hej, er der en som kan hjælpe mig med opgave a og c?

Vedhæftet fil: FYSIK.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april kl. 15:57 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april kl. 16:17 af peter lind

Er det energien der frigives hvis man slipper gassen ud eller den kemiske energi?

a) frigiven energi = antal mol*brændværdien

c) er det det den kemiske energi angive som pr. liter, pr. kg eller pr mol'

Jeg antager det er pr. liter og så er energiindholder

energiindhold = brændværdi*liter

I den sidste ligning kender du energiindhold fra a, så du sl løse ligningen med hensyn til liter.

Fremover bør du vedlægge opgaven i original helst som billedfil men en pdf fil kan også bruges. Vedløg opgaven, så man undgår tvivlspørgsmål eller udeladte ting


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. april kl. 16:24 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&\textup{Brintens energiindhold:}\\&&\left ( 450\;\mathrm{mol} \right )\cdot \left ( 242\;\mathrm{\frac{kJ}{\;\mathrm{mol}}} \right )&=&108\,900\;\mathrm{kJ} \end{}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.