Tysk
Vanskelig tysksætning
08. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Hej. Jeg tænkte lige på, om der mon skulle være nogen der kunne hjælpe en som mig?
Jeg er igang med en tyskoversættelse, men én af sætningerne hænger slet ikke sammen efter min mening: I den østlige del af Tyskland, i DDR, blev Østberlin hovedstad,hvad der ikke var i overenstemmelse med(1)den aftale(2), som var blevet indgået(2)mellem de allierede sejrsmagter.
Vi har fået et par gloser til(forklarer numrene)men de... 1=in Übereinstimmung mit etwas sein 2=ein Abkommen schliessen.
Jeg ved ikke om det lyder endnu mere forvirrende.
Jeg er igang med en tyskoversættelse, men én af sætningerne hænger slet ikke sammen efter min mening: I den østlige del af Tyskland, i DDR, blev Østberlin hovedstad,hvad der ikke var i overenstemmelse med(1)den aftale(2), som var blevet indgået(2)mellem de allierede sejrsmagter.
Vi har fået et par gloser til(forklarer numrene)men de... 1=in Übereinstimmung mit etwas sein 2=ein Abkommen schliessen.
Jeg ved ikke om det lyder endnu mere forvirrende.
Svar #1
08. januar 2004 af witczak (Slettet)
Hej,
In dem östlichen Teil Deutschlands, in der DDR, wurde Ostberlin die Hauptstadt, was nicht in Übereinstimmung mit dem Abkommen übereinstimmte, das zwischen den Siegermächten geschlossen wurde.
Mvh
In dem östlichen Teil Deutschlands, in der DDR, wurde Ostberlin die Hauptstadt, was nicht in Übereinstimmung mit dem Abkommen übereinstimmte, das zwischen den Siegermächten geschlossen wurde.
Mvh
Svar #2
08. januar 2004 af witczak (Slettet)
Hej,
disse er rigtigt:
In dem östlichen Teil Deutschlands, in der DDR, wurde Ostberlin die Hauptstadt, was nicht in Übereinstimmung mit dem Abkommen war, das zwischen den Siegermächten geschlossen wurde.
Mvh
disse er rigtigt:
In dem östlichen Teil Deutschlands, in der DDR, wurde Ostberlin die Hauptstadt, was nicht in Übereinstimmung mit dem Abkommen war, das zwischen den Siegermächten geschlossen wurde.
Mvh
Svar #4
08. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Hej Witczak!
Vil du gerne rette min tyske stil om ca. 2 timer? For jeg er nemlig ikke blevet færdig med den endnu...
Vil du gerne rette min tyske stil om ca. 2 timer? For jeg er nemlig ikke blevet færdig med den endnu...
Skriv et svar til: Vanskelig tysksætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
