Matematik
stamfunktioner
16. maj 2006 af
dallos (Slettet)
Jeg sidder med problemer ligesom alle jer andre har lige et problem:
f(x) 6x^2 + 2x
Bestem ´den stamfunktion F til f, som opfylder, at F(-1) = 4
f(x) 6x^2 + 2x
Bestem ´den stamfunktion F til f, som opfylder, at F(-1) = 4
Svar #1
16. maj 2006 af Quasar (Slettet)
Bestem først F(x) og husk konstanten k. Indsæt så betingelsen F(-1)=4 og løs for k.
Svar #5
16. maj 2006 af Allan Hansen (Slettet)
Jo det er korrekt.
Altså er stamfunktionen F for F(-1)=4.
F(x)=2x^3+x^2+5
Altså er stamfunktionen F for F(-1)=4.
F(x)=2x^3+x^2+5
Skriv et svar til: stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
