Matematik

f'(x) til 2x

16. maj 2006 af Mr. Rothman (Slettet)
er det x eller 1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af Nithelizius (Slettet)

hvis du differentierer en funktion, så bliver f(x)=2x differentieret til f'(x)=2

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

???

Hvis du spørger om hvad differentialkvotienten af 2x er, så er svaret ingen af dem du gætter på. Brug, at

d[ax]/dx = a

for a E R.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2006 af Duffy

Hvis f(x) = 2x

er

Hvis f'(x) = 2



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2006 af Miqi (Slettet)

Altså f(x)=2x?
Så må f'(x)=2

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2006 af Miqi (Slettet)

wow :) Der var mange på samme tid

Svar #6
16. maj 2006 af Mr. Rothman (Slettet)

nå ja. sidder og sover :)takker

Skriv et svar til: f'(x) til 2x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.