Tysk
indhente det forsømte ?! hjælp!
16. maj 2006 af
Mettedenstore (Slettet)
heey ,
hvordan siger man "indhendte det forsømte" på tysk ?
altså ,
at indhente = aufholen
og forsømmelse = versuchstier ,
men , ?
hvordan siger man "indhendte det forsømte" på tysk ?
altså ,
at indhente = aufholen
og forsømmelse = versuchstier ,
men , ?
Svar #3
16. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Så lidt. Ikke at jeg er mester i tysk. Men du er så heldig at lige præcis den ordvending er skrevet op i min ordbog.
Skriv et svar til: indhente det forsømte ?! hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
