Matematik

Skæringslinje

17. maj 2006 af Sampairo (Slettet)
Hvordan finder jeg skæringslinjen mellem to planer? jer kender jo normalvektorerne, men hvad så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2006 af kubbi (Slettet)

du laver ligninger for planerne, herefter sætter du x=t og kan finde x og y udfra det....det er lidt svært at forklare, men hvis du har nogle tal, er det lidt lettere...

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Hvis du krydser de to normalvektorer, har du en retningsvektor for linjen.

Svar #3
17. maj 2006 af Sampairo (Slettet)

a:x+y+z=2
b: 2x+3y-z=5

Svar #4
17. maj 2006 af Sampairo (Slettet)

Når jeg så har fundet retningsvektoren, hvad skal jeg så gøre?

Skriv et svar til: Skæringslinje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.