Andre fag
Hvad hedder denne teroi?
29. maj 2006 af
Jordbær (Slettet)
a=b
b=c
c=A
Jeg kan slet ikke huske hvad teorien heddder? :/
b=c
c=A
Jeg kan slet ikke huske hvad teorien heddder? :/
Svar #1
29. maj 2006 af rizza (Slettet)
Uh, den optræder i hvert fald første gang hos Holdberg, men den hedder noget der starter med s... Puh, kan ikke helt huske det
Svar #4
29. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
He, he! Hvis du nu antager, at vi ikke er tankelæsere, hvordan skulle vi så have bare den fjerneste anelse om hvad du mener? Du skriver seks bogstaver og sætter tre lighedstegn ... og så poster du det under ``Andre'', så man får ikke engang et hint der.
He, he! Hvis du nu antager, at vi ikke er tankelæsere, hvordan skulle vi så have bare den fjerneste anelse om hvad du mener? Du skriver seks bogstaver og sætter tre lighedstegn ... og så poster du det under ``Andre'', så man får ikke engang et hint der.
Svar #5
29. maj 2006 af Jordbær (Slettet)
jeg vidste ikke, hvor indlægget hørte under (;
men der var en, der var skrap :D
men der var en, der var skrap :D
Skriv et svar til: Hvad hedder denne teroi?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
