Matematik
Røringspunkt
17. januar 2004 af
Kristian (Slettet)
Givet:
Funktionen F er stamfunktion til f. Det oplyses at F(3) = 4 og at f(3) = -2. Her skal så bestemmes en ligning for den tangent til grafen for F hvis røringspunkt har førstekoordinat 3.
Hvorledes skal jeg gribe det and??
Funktionen F er stamfunktion til f. Det oplyses at F(3) = 4 og at f(3) = -2. Her skal så bestemmes en ligning for den tangent til grafen for F hvis røringspunkt har førstekoordinat 3.
Hvorledes skal jeg gribe det and??
Svar #1
17. januar 2004 af Lurch (Slettet)
Du kender din tangent hældning, da du ved at hældning for F i x=3 er -2.
Du kender også koordinaterne til punktet på F hvor tangenten skær, (3,4).
Dete r alt du behøver for at opskrive ligningen for tangenten
Du kender også koordinaterne til punktet på F hvor tangenten skær, (3,4).
Dete r alt du behøver for at opskrive ligningen for tangenten
Skriv et svar til: Røringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
