Matematik
logaritme-ligning
02. juni 2006 af
ester (Slettet)
Hej.
Jeg behøver lige lidt hjælp med at komme fra en ligning til det næste led.
Jeg forstår ikke hvordan man kommer fra:
a= log(y2/y1) / log(x2/x1)
til:
a= (logy2 - logy1) / (logx2 - logx1)
På forhånd tak:)
Jeg behøver lige lidt hjælp med at komme fra en ligning til det næste led.
Jeg forstår ikke hvordan man kommer fra:
a= log(y2/y1) / log(x2/x1)
til:
a= (logy2 - logy1) / (logx2 - logx1)
På forhånd tak:)
Skriv et svar til: logaritme-ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
