Matematik
Algebra
03. juni 2006 af
champg (Slettet)
hvordan løser man lige den her sætning:
2a(3a+4b)+(2a-3b)^2
det er faktisk kun ^2 jeg er i tvivl i
2a(3a+4b)+(2a-3b)^2
det er faktisk kun ^2 jeg er i tvivl i
Svar #3
03. juni 2006 af dnadan (Slettet)
I dette konkrete eksempel bruger du reglen: (a-b)²=a²+b²-2ab
således:
(2a-3b)^2 = (2a)^2+(3b)^2-2*3b*2a
således:
(2a-3b)^2 = (2a)^2+(3b)^2-2*3b*2a
Skriv et svar til: Algebra
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
