Matematik
Hjælp til beviser
17. juni 2006 af
Mads123 (Slettet)
Har problemer med to beviser. Håber nogen kan hjælpe mig med dem :)
1.
ax + by + cz + d=0
Omskrives til
a*(x - ( (-d)/(a) )) + b*(y - 0) + c*(z - 0)=0
"Dette er en ligning for en plan, nemlig den plan som går gennem punktet (-d/a,0,0)"
Hvorfor bruger man sådan et mærkeligt punkt?
2. "skalarproduktet afhænger ikke af det valgte koordinatsystem." Hvad menes der med at afhænge af et koordinatsystem. Altså hvad afhænger fx af koordinatsystemet?
1.
ax + by + cz + d=0
Omskrives til
a*(x - ( (-d)/(a) )) + b*(y - 0) + c*(z - 0)=0
"Dette er en ligning for en plan, nemlig den plan som går gennem punktet (-d/a,0,0)"
Hvorfor bruger man sådan et mærkeligt punkt?
2. "skalarproduktet afhænger ikke af det valgte koordinatsystem." Hvad menes der med at afhænge af et koordinatsystem. Altså hvad afhænger fx af koordinatsystemet?
Skriv et svar til: Hjælp til beviser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
