Matematik
hjælp
29. januar 2004 af
luffe16 (Slettet)
hvordan skal jeg forstå denne opgave.
En lineær funktion f er defineret for alle reelle tal, og f(31)=11. grafen for f skærer førsteaksen i P(-31,o)
på forhånd tak
En lineær funktion f er defineret for alle reelle tal, og f(31)=11. grafen for f skærer førsteaksen i P(-31,o)
på forhånd tak
Svar #1
29. januar 2004 af Lurch (Slettet)
jeg går ud fra du skal finde forskriften?
Med de to koordinatsæt, kan du opstille to ligninger med to ubekendte, da funktionen er lineær er har formen,
f(x)=a*x+b
Med de to koordinatsæt, kan du opstille to ligninger med to ubekendte, da funktionen er lineær er har formen,
f(x)=a*x+b
Svar #4
06. februar 2004 af sontas (Slettet)
a = y2-y1/x2-x1 = 11-0/31+31 = 11/62
f(31)= ax+b = 11 <=> 11/62*31+b = 11 <=> b = 5,5
f(x)=11/62*x+5,5
f(31)= ax+b = 11 <=> 11/62*31+b = 11 <=> b = 5,5
f(x)=11/62*x+5,5
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
