Tysk
oversættelse
24. juni 2006 af
bobel (Slettet)
er der en der kan hjælpe mig med at oversætte denne sætning til tysk?
Da mine tyske kollegaer og jeg ikke har samme kultur, skal jeg være opmærksom på følgende:
og hvordan oversætter man følgende til tysk?
1975 =
1983 =
1986 =
2300 =
og det sidste der skal oversættes:
nej, jeg vil ikke selv være model?
håber der er en der kan hjælpe mig
det er ikke fordi jeg ikke gider, men jeg kan ikke finde ud af det
Da mine tyske kollegaer og jeg ikke har samme kultur, skal jeg være opmærksom på følgende:
og hvordan oversætter man følgende til tysk?
1975 =
1983 =
1986 =
2300 =
og det sidste der skal oversættes:
nej, jeg vil ikke selv være model?
håber der er en der kan hjælpe mig
det er ikke fordi jeg ikke gider, men jeg kan ikke finde ud af det
Svar #1
24. juni 2006 af vag (Slettet)
"Da meine deutsche Kollegen und ich nicht dieselbe Kultur haben, soll ich darauf aufmerksam sein:"
1975 - neunzehnhundert-fünfundsiebzig
1983 - neunzehnhundert-dreiundachtzig
1986 - neumzehnhundert-sechsundachtzig
2300 - zweitausend-dreihundert.
"Nein, ich will nicht selbst Modell sein".
Den sidste er jeg dog en smule usikker på.
1975 - neunzehnhundert-fünfundsiebzig
1983 - neunzehnhundert-dreiundachtzig
1986 - neumzehnhundert-sechsundachtzig
2300 - zweitausend-dreihundert.
"Nein, ich will nicht selbst Modell sein".
Den sidste er jeg dog en smule usikker på.
Skriv et svar til: oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
