Generelt

Er Datalogi kedeligt??

28. juli 2006 af Struntze (Slettet)
Der er en meget stor nedgang i antallet af ansøgere til Datalogi. Som studerende på datalogi undre det mig hvorfor der er denne nedgang. Datalogi har fået mange "hug" fra nuværende studerende og studerende der er droppet ud, men vi har ikke hørt fra jer der fravælger Datalogi.

Mit Spørgsmål er nu, hvorfor har du valgt ikke søgt ind på Datalogi??

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. juli 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Jeg har ikke overvejet datalogi, simpelt hen fordi jeg ikke har lyst til at "nørde" hele dagen lang fremover. - Det var min første indskydelse, og jeg ved godt at det ikke er rigtig. Det har bare aldrig fanget min interesse.

Men jeg tror, at en stor del af nedgangen skyldes IT-boblen, som vi havde i halvfemserne. Dengang var det næsten uendelig svært at komme ind på edb o.l rettede uddannelser. Derfor fornemmer vi faldet nu, hvor det er på vej tilbage til "normalt" niveau. Samtidig tror jeg dog, at det falder yderligere i øjeblikket pga. globaliseringen og den dertilhørende "muhammed-krise". Folk vil læse noget med kommunikation/psykologi lignende studier eller studier fokuseret på mellemøsten. Også det at vi hører om de problemer der er der nede konstant. Den måde vi pludeslig med Irak-krigen og muhammed-tegningerne virkelig mærkede at Danmark var en del af den "globale landsby", som globaliseringen medfører, og som i fremtiden vil blive endnu mere fremtredende...

Brugbart svar (1)

Svar #2
29. juli 2006 af piper (Slettet)

Nej, jeg synes ansolut ikke, at datalogi er kedeligt!

Jeg skal selv læse matematik når jeg starter i skole igen, men jeg overvejer at kombinere med datalogi, fordi jeg fandt programmering spændende, da jeg gik på Htx. Hvis du interesserer dig for datalogi, så ser du det heller som om, at du nørder hele dagen væk. Still.. some might do :)

Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2008 af nørd240 (Slettet)

hehe

Brugbart svar (1)

Svar #4
16. januar 2008 af MiaMette (Slettet)

Jeg har valgt datalogi i gymnasiet, mest fordi jeg ikke gad de andre valgfag. Var nu ikke så begejstret for mit valg, men det viste jeg at være ret interessant, især fordi vi har en god lærer. Tror dog ikke, jeg kunne tænke mig at læse det efter gymnasiet - så meget interesserer det mig desværre ikke :)

Brugbart svar (1)

Svar #5
16. januar 2008 af dnadan

Mine evner med en pc afgrænser lidt mulighederne :-)
Yderligere har det aldrig rigtigt fanget mig.

Skriv et svar til: Er Datalogi kedeligt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.