Matematik
Trig.
22. august 2006 af
Jesse2000 (Slettet)
2)
I ligesidet trekant er sidelængde lig med 1.
A = 60 grader
B = 30 grader.
Vis, at sin(30 grader) = cos(60 grader) = 1/2
og at
sin(60n grader) = cos(30 grader) = kvaratrod 3 /2
I ligesidet trekant er sidelængde lig med 1.
A = 60 grader
B = 30 grader.
Vis, at sin(30 grader) = cos(60 grader) = 1/2
og at
sin(60n grader) = cos(30 grader) = kvaratrod 3 /2
Svar #1
22. august 2006 af Benjamin. (Slettet)
Tegn: enhedscirklen, retningspunktet til 30º, højden fra retningspunktet og til 1.-aksen. Disse to linjestykker sammen med 1.-aksen danner en trekant. Spejl trekanten i 1.-aksen, og så burde du kunne regne opgaven.
Skriv et svar til: Trig.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
