Matematik
beregn skæringspunkter
23. august 2006 af
madsbundgas (Slettet)
"De to linier skærer første-aksen i punkterne E og F. beregn koordinatsættet til E og F.
de to linjer har ligningerne y=2x+1
og y=-x+5 ..
de to linjer har ligningerne y=2x+1
og y=-x+5 ..
Svar #1
23. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Tænk.
Hvad gælder der på førsteaksen? (Hint, det er noget med enten x eller y og 0)
Hvad gælder der på førsteaksen? (Hint, det er noget med enten x eller y og 0)
Svar #2
23. august 2006 af madsbundgas (Slettet)
ja ^^ ved det, har lige regnet den, tror bare det er fordi klokken er halv otte (??) heh .. det er det der med at tænke sig om før man spørger.
Skriv et svar til: beregn skæringspunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
