Matematik
punktmængde
27. august 2006 af
Nannok (Slettet)
Skal bruge noget hjælp til denne her :)
f(x) = -x^2 + 9 afgrænser sammen med 1. aksen en punktmængde M, der har et areal.
Beregn M!?
a
Skal bruge A = S f(x) dx
b
Men hvordan kan jeg finde a og b. Må man godt aflæse på en graf?
f(x) = -x^2 + 9 afgrænser sammen med 1. aksen en punktmængde M, der har et areal.
Beregn M!?
a
Skal bruge A = S f(x) dx
b
Men hvordan kan jeg finde a og b. Må man godt aflæse på en graf?
Svar #1
27. august 2006 af ibibib (Slettet)
a=0 og b finder du ved at løse ligningen -x^2+9=0 <=> x=+-3.
Da det er i 1. kvadrant er b=3.
Da det er i 1. kvadrant er b=3.
Svar #2
27. august 2006 af Nannok (Slettet)
hvorfor er a=0.
forstår ikke helt det med 1. kvadrant. kunne det ikke ligeså godt være for 2. kvadrant?
forstår ikke helt det med 1. kvadrant. kunne det ikke ligeså godt være for 2. kvadrant?
Svar #6
27. august 2006 af Nannok (Slettet)
så har jeg
3 3
A = S -x^2 + 9 = [-2x + 9]
-3 -3
eller hvad?
3 3
A = S -x^2 + 9 = [-2x + 9]
-3 -3
eller hvad?
Skriv et svar til: punktmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
