Matematik
Hjælp
29. august 2006 af
Nørden12345 (Slettet)
Hvad gør jeg i nedenstående opg.
Bestem løsninger til ligningerne:
sin(x)= 0,75
cos(x)= -0,5
tan (x) = 2
Bestem løsninger til ligningerne:
sin(x)= 0,75
cos(x)= -0,5
tan (x) = 2
Svar #1
29. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Det er 100% standard opgaver. Kig i din bog - der er helt sikkert nogle eksempler, som ligner rigtigt meget.
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
